Geocodare

  • Doriţi să ştiţi unde se află clienţii dvs.?
  • Doriţi să ştiţi unde este localizată concurenţa dvs.?
  • Sau doriţi să vizualizaţi pe hartă o listă întreagă de adrese poştale?

Prin această unealtă vă oferim o soluţie online pentru localizarea şi reprezentarea pe hartă a adreselor poştale a clienţilor respectiv a obiectivelor dvs. de interes.

Pentru a citi mai multe despre funcţionarea serviciului vă invităm să parcurgeţi în 3 minute materialul de mai jos sau dacă sunteţi deja familiarizaţi cu modul de operare atunci vă puteţi loga aici pentru a folosi direct serviciul de geocodare.

Tot ce trebuie să faceţi este să încărcaţi fişierul în format *.csv (comma separated value) - care se poate exporta şi din Excel - iar soluţia noastră de geocodare vă va localiza fiecare adresă. Fişierul de intrare va trebui să aibă formatul şi denumirea câmpurilor de mai jos:

După afişarea rezultatelor veţi putea descărca fişierul cu coordonate şi veţi putea vizualiza rezultatele pe o hartă detaliată a României.


Preţul serviciului de geocodare este de 0,08 euro/adresă+TVA, descrescând odată cu volumul de date geocodate şi imprecizia localizării în felul următor:

Fişierul rezultat va conţine câmpurile de latitudine, longitudine, precizia geocodării şi observaţii legate de procesul de geocodare.

Randamentul geocodării depinde de mai mulţi factori şi în medie procentul adreselor geocodate este de 80-90%. Lucrăm la îmbunătăţirea acestui procent. Adresele localizate sunt împărţite pe categorii de precizie în funcţie de precizia aleasă de dvs. şi de rezultatele pentru care doriţi să plătiţi.

În acest moment serviciul de geocodare funcţionează la nivel de adrese poştale cu localizare exactă pentru 117 de oraşe din România, acoperind peste 45% din populaţia tării. Puteţi vedea lista completă de orase aici. În cazul altor oraşe adresele se vor localiza în centrul străzii, iar în cazul satelor şi a oraşelor unde nu s-a reuşit identificarea străzii localizarea adreselor se va face în centrul de greutate a localităţii respective.

Toate geocodările vechi sunt arhivate, astfel că oricând este posibilă revizualizarea şi redescărcarea acestora atât la nivelul companiei cât şi de către fiecare utilizator intern creat de companie.

Pentru verificarea şi utilizarea aplicaţiei, vă rugăm să vă înregistraţi/logaţi.

Puteţi testa gratuit aplicaţia beneficiind de 100 euro cadou.

 


© Copyright MicroMapper 2012